18-Ekim-2024 11:26:28

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
İhalesi 11 Şubat’ta

İhalesi 11 Şubat’ta

SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, SGK hizmet binası ihalesinin 11 Şubat 2015 tarihinde yapılacağını ve 8 ayda (240 gün) binanın tamamlanacağını belirtti.   

Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş, düzenlediği basın toplantısında Gerede’ye yapılması planlanan SGK hizmet binasının yer tahsisini gerçekleştirilmesini sağlayan isimlere teşekkür etti.

Çavuş, “Gerede’de Hizmet vermekte olan Gerede Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü hizmet binası için yer tahsisinin yapılması konusunda desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz Fehmi Küpçü ile Ali Ercoşkun’un yanı sıra Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Kaymakamı Aslan Yurt’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

İhale 11 Şubat’ta

SGK hizmet binası ihalesinin 11 Şubat 2015 tarihinde yapılacağını belirten SGK İl Müdürü Çavuş, “Hizmet binası ihalesi sonucunda ihaleyi alan ilgili firma yer tesliminden 240 sonra inşaatı bitirecek. SGK hizmet binası Gerede ilçesinin yanında Dörtdivan, Yeniçağa ve Mengen ilçelerine de hizmet verecek.”dedi.

Allar devreye girmişti

Bilindiği üzere, SGK hizmet binasının yapımı bir süre önce tıkanma noktasına gelmişti. Arazi sorununu çözen Allar, Milletvekili Fehmi Küpçü ile beraber girişimlerde bulunarak binanın ilçeye kazandırılmasını sağlamıştı.

Cevap bırakın