17-Ekim-2024 15:00:27

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
KESİN ÖLÜM NEDENLERİ OTOPSİDEN SONRA BELLİ OLACAK

KESİN ÖLÜM NEDENLERİ OTOPSİDEN SONRA BELLİ OLACAK

TELEFONLARI ÇEKMEYEN BİR ALANDAYDI

İlk belirlemelere göre, yaşlı çiftin mantar topladıkları esnada kayalık alana yuvarlandıkları ihtimali üzerinde duruluyor. Kayalık alandan yuvarlandıktan sonra ise yaralandıkları ve oldukları bölgeden ayrılamayarak hayatlarını kaybettikleri düşünülüyor.

Gerede ilçesinde mantar toplamak için gittikleri ormanlık alanda kaybolan ve Perşembe gününden bu yana arama çalışmaları devam eden 80 yaşındaki Ömer Çetintaş ve 73 yaşındaki Fatma Çetintaş’ın sabah saatlerinde cansız bedenlerine ulaşılmıştı.

Yaşlı çiftin kesin ölüm nedeni Gerede Cumhuriyet Başsavcılığı ve kolluk kuvvetleri tarafından araştırılıyor.  Yetkili birimler,  otopsinin ardından yaşlı çiftin kesin ölüm nedeninin ortaya çıkacağını bildirdiler.

Kayalıktan düştüler…

İlk belirlemelere göre, yaşlı çiftin mantar topladıkları esnada kayalık alana yuvarlandıkları ihtimali üzerinde duruluyor. 80 yaşındaki Ömer Çetintaş ve 73 yaşındaki Fatma Çetintaş’ın kayalık alandan yuvarlandıktan sonra ise yaralandıkları ve oldukları bölgeden ayrılamayarak hayatlarını kaybettikleri düşünülüyor.

Telefon yanlarındaydı ancak çekmiyordu

Edinilen bir diğer bilgiye göre, yaşlı çifte ait telefonun yanlarında olduğu ancak cep telefonunun ormanın çekmeyen ve sinyal alınamayan bir bölgede olmaları nedeniyle kendilerine ivedi ulaşılamadığı öğrenildi. Yaşlı çifte ait aracın bulunmasından sonra ise arama kurtarma yapılacak arazi ekipler tarafından daraltıldı ve daha sonra yaşlı çiftin ne yazık ki cansız bedenine ulaşıldı.

Kızılay, arama kurtarma ekiplerinin yanlarında oldu                                                                    

Kızılay ekipleri, yaşlı çiftin bulunması için yapılan arama kurtarma çalışmalarında ekiplerin ve gönüllü vatandaşların su ve yiyecek ihtiyaçlarını karşıladı. Yaşlı çiftin cansız bedenlerinin bulunmasından sonra arama kurtarma ekipleri ile birlikte Kızılay ekiplerinin oldukça üzgün oldukları görüldü.

Cevap bırakın