16-Eylül-2024 22:38:01

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
YENİÇAĞA OSB İHALEYE ÇIKIYOR

YENİÇAĞA OSB İHALEYE ÇIKIYOR

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde bulunan Yeniçağa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB), mülkiyeti OSB’ye ait 19 sanayi parseli, belirlenen muhammen bedel üzerinden üretim tesisi kurulması amacıyla ihale edilecek. İhale, “Kapalı Zarf Usulü” yöntemiyle gerçekleştirilecek ve aynı parsel için en az iki başvuru olması durumunda “Açık Artırma Usulü” ile devam edilecek.

 

İhale Detayları ve Katılım Koşulları

İhaleye katılmak isteyenler, 10.000,00 TL ücret karşılığında ihale dosyasını temin edebilecekler. İhale dosyası, Yeniçağa Kaymakamlığı’nda bulunan Yeniçağa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nden alınabilir. İhale dosyasında, katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren tüm detaylar yer almaktadır.

İhale Duyurusu ve Teklif Teslimi

İhale duyurusu, T.C. Bolu Valiliği, OSBÜK, Yeniçağa Kaymakamlığı, Yeniçağa Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve yerel gazeteler aracılığıyla yapılacaktır. Teklifler, Yeniçağa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Yeniçağa Kaymakamlığı Yeniçağa/Bolu adresine kapalı zarf ile elden teslim edilmelidir. Teklif teslimi için son tarih ve saat, 20 Ağustos 2024, saat 12.00 olarak belirlenmiştir.

İhale Oturumu

Teklifler, 20 Ağustos 2024 tarihinde saat 14:00’te Bolu İl Özel İdaresi Kültür Mahallesi Şehitler Caddesi Şehitler Mezarlığı Karşısı Merkez/Bolu adresinde bulunan Toplantı Salonu’nda yapılacak oturumda açılacaktır.

Daha fazla bilgi ve açıklamalar için Yeniçağa Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Bolu Valiliği web siteleri ziyaret edilebilir.

Cevap bırakın